Vyznání
Potichu padá
na Zemi sníh,
rád bych Tě hladil
po vlasech Tvých.
Rád bych Tě líbal,
s Tebou bych sníval,
o hvězdách-vzdálených.
Rána jsou chladná,
však ty nejsi led,
pojď půjdem společně
objevit svět.
Láska je život,
ne vždy je med,
zůstal bych s Tebou,
navždy a hned.
Přečteno 702x
Tipy 10
Poslední tipující: Mraveneček, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, eM dreams, Elisha
Komentáře (3)
Komentujících (3)