Proč?
Anotace: Protože život je už takovej...
Proč životy cizích lidí žijeme?
Proč pořád na staré časy myslíme?
Proč hnusnou zradu neodpouštíme?
Proč starou lásku nevymažeme?
Proč lepší život nehledáme?
Proč neděláme to, co právě chceme?
Proč nakonec na blbým místě pracujeme?
Proč nás osud donutil jít někam kam nechceme?
Proč?Otázky?Odpovědi najdeme?
Proč? touha existence...
Přečteno 401x
Tipy 10
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Quigleika, Rošták Domča, F.i.L, Mraveneček, Giginka, Kars
Komentáře (4)
Komentujících (4)