Možná?
Anotace: Na rychlo psaná,o tom co mě zrovna napadalo...Myslím,že podle obsahu to bude jasné...
Sbírka:
Možná?
Sedí,sedí,přemýšlí,
svět kolem sebe skoro nevnímá.
Hledí,hledí,zamýšlí,
pročpak si jí nevšímá?
Možná je to jinak,
možná se jen trochu zmýlila.
Ač soudí tak,či onak,
asi se nám zamilovala.
Chtěla by spatřit jeho
krásné oči kousek od jejích,
procházet se vedle něho
ve sněhových závějích.
Pořád musí myslet
na ten kukuč sladkej,
aaaaa..on je tak hezkej!
Přečteno 508x
Tipy 7
Poslední tipující: F.i.L, susana načeva, D. N., Vlk v rouše, Mraveneček, Uhel pohledu
Komentáře (2)
Komentujících (2)