Když všechny odeženeš, tu samotu vychutnej...
barvy pro zítřejší den si namíchej...
a maluj!!!
Ať je duhy plný,
paprskem slunce a kapkou vody propletený... :o)
05.12.2005 18:47:00 | Cecilka
..smutek šťastných chvil...
to je pravda, smutné je to , že pominou..jako vše.
pěkné,piš.
01.12.2005 16:04:00 | had