Ahojky.....
Anotace: Také tohle dílko není moje,ale je pěkné,že?
Ahojky miláčku!!! Znám Tě jen chvíli, ale v životě by mě nenapadlo, že právě za tak malou chvíli mi srdíčko rozkvete jako krásná louka posetá květy na jaře. Miluji Tě a co Ty a Tvoje srdce?
Přečteno 462x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Agniezka
Komentáře (0)