Pro kamarádku
Anotace: SMS pro jejího přítele. Kamarádka to upravila do ženského rodu. Univerzálně použitelné
Těším se na Tebe, jak malé dítě,
a říkám, lásko, chci Tě.
Chci se Tě dotýkat po celém těle,
chtějí Tě líbat mé rty rozechvělé.
Jazykem chtěl bych brázdit po tvém těle,
mozek mi vysílá myšlenky nedospělé.
Snad chtěl bych s Tebou zažít výbuch vášní,
kdy i sníh v zimním mrazu se s námi zasní.
Jiskřičky námrazy lesknou se ve vlasu,
rád bych Ti položil
svou ruku do pasu.
Přečteno 469x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Pevya, Zefi, toulavá naděje
Komentáře (0)