A déšť nás objal...
V objetí
dlaní vzájemnosti
vrůstáš do mne
a já zarůstám tvé kosti
Nohy
jak kořeny stromů
propletené
Vzdechy jsou echem hromů
Oči
přivřené v očekávání
příslib
věčného milování
.milování
..milování
...milování
Náruč
otevřená
v přívalech deště
Dešifrování:
V pažích tvých
zmáčená deštěm
křičím:
"Ještě, ještě..."
Přečteno 465x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jerabina, Holis, Efiee, Lioness, susana načeva, Paulín, poustevník Jirka, Indigo, Zpátky, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)