Neopětovaně
Anotace: jak já ho miluji :(
S nadějí v očích, jo, stále vyčkávám,
Kéž svým problémům již brzy zamávám.
S láskou v očích vyhlížím ty jeho modré,
S každým pohledem mě u srdce bodne.
Blonďatá kštice, možná trochu dlouhá,
Ale to nevadí, i tak duše stále doufá,
Že přijde chvíle, kdy hlavou spočinu na jeho hrudi,
Dost! Tyhle myšlenky už mě dost prudí!
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, Holis, Sleepwalker
Komentáře (1)
Komentujících (1)