Kdybych byla..
Anotace: někdy se prolíná co je i bylo a někdy je to neprostupná dělící čára
kdybych mohla psát
byla bych dívka
se srdcem otevřeným lásce
kdybych mohla o šťastné lásce psát
neprožila bych tolik bolesti
a neplakala bych při příležitosti
číst si staré básně
kdybych byla dívka
co jej miluje
plakala bych jako dnes..
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)