...pohledem můžeš všechno...sám jsem byl několikrát zavražděn...a.. snad i pomilován..ST!
18.12.2009 00:21:00 | Mario de Janiero
V okamžiku, kdy si myslíš, že tě nikdo neviděl, viděli tě nejmíň tři. Ti to řeknou každý třem a ti zase každý třem. A dál a dál. Za tři dny to ví odhadem 3 na osmou lidí.
Což je 6561 osob. A teď si představ, že to řeknou čtyřem lidem. To se dozví pak tolik lidí, kolik ani neznáš!
17.12.2009 22:49:00 | Zasr. romantik