LUCINKA A KOBLÍŽEK
Anotace: taková mírně infantilní naivní písnička:)
Napadl snížek na její líce
Co lze si přát více
Než sladký cukřík z koblížku
Když rozplývá se na její tváři
Když radostí oči jí září
Pak nechtěj tu holku mít v pelíšku
Dnes venku je zima a nohy zebou
A proto jak jsem tam s tebou
Před spaním tajně sním
Která z těch sladkostí více je chutná
Je v mém snu uplně putna
I s koblížkem tě sním
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Květka Š., PANGÁSIUS
Komentáře (1)
Komentujících (1)