bez cíle
city
jako balónky
přeplněné héliem
ve spěchu do ráje
narazily na stonky
ostnatého drátu
dušička - prázdný rám...
ta arogance zlodějova!
láska
jak žebrák nad kloboukem
jenž do něj háže pořád
stejnou minci
a smutně hledí dolů...
však velkoryse
z plna hrdla křičí:
bezdomovci, běžte domů!
Přečteno 378x
Tipy 10
Poslední tipující: zíťa 2, hašlerka, Agniezka, Nussichoco, little.punkie, labuť, Mario de Janiero
Komentáře (2)
Komentujících (2)