Co je láska?
Anotace: Pocit.. strachu či bezpečí?
Láska plná beznaděje.
Provize z prodeje
(od kdy je na prodej?)
Existuje stále naděje
(v zázrak?)
Co se to s námi děje?
...
Láska..?!
Co to vlastně je
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: F.i.L, Květka Š., enigman, Antonín Sander
Komentáře (1)
Komentujících (1)