Alexis II.
Anotace: ....................
Sbírka:
Alexis
Přicházím do prázdného pokoje
cizích vůní a parfémů
není to můj život
co teď prožívám
na vajíčku
mám postavený celý svět
naruby
tančíš v mých snech
ve vlčích mácích
divoká z dračích hor
jsi má dáma
se srdcem děvky
tolik přeji
tebe vidět dnes
odhalenou na jasném světě
múza ve mně proudí
jak krev medvědí
touha uchopit tužku
prázdné světy zaplnit tebou
žížnivý po tvém těle jsem
na měsíční poušti
slyším tvou odpověď
co mráz mi přináší
ve sněhové vánici
věřím ti
budu v temnotě
mého ateliéru na tebe čekat
čekám na tvé mrazivé objetí
z pekla nebo ráje?
Přečteno 423x
Tipy 22
Poslední tipující: Aren, Stoneman, Sýkorka07, Bíša, labuť, enigman, PANGÁSIUS, Dota Slunská, hanele m., Striga, ...
Komentáře (0)