Alexis III.
Anotace: Její piha,Kainovo znamení...
Sbírka:
Alexis
Tajnosti spolu máme
co nikdo jiní netuší
toužím se dotknout
tvé ruky
slyšet tep tvého srdce
na tvých prsou
cítím vůni hřebíčků
kolem nás
lektvary bublají
svíčky v zrcadlech se odráží
pentagram na tvém těle
z Venušiny planety
magický je tvůj pokoj
plane plamenem tulipánů
bílých jak mlýny
na březích Vissingenu
vidět jak se usmíváš
pokaždé tě poznám
jsem daleko od tebe
v severním moři
kdy mořská sůl
bičuje mou tvář
vím o tvém tajném znamení
Tvého prokletí
které se snažíš zakrýt
před celým světem
Kainovo znamení
ztracené v dialozích s vesmírem
vím, nemáš ho ráda
má vlčice
z rudých máků
Karpatských hor.
Přečteno 440x
Tipy 25
Poslední tipující: Aren, Stoneman, Sýkorka07, Bíša, labuť, enigman, PANGÁSIUS, hanele m., Psavec, Striga, ...
Komentáře (0)