ubohé srdce, které je vrženo do propasti, předtím bylo jistě milováno, tak kde je teď ten udatný rytíř?!
-ST-
10.01.2010 14:51:00 | losscar
Beatrice...věčná inspirace...Ať Tvoje srdce získá brzo svobodu.
Přeju Ti, ať se dál vznášíš na těch vlnách štěstí, kterýma ses nechala nadnášet v minulý básni...
20.12.2009 10:18:00 | malý lachtánek