em na druhou
Anotace: nesmrtelný pan Einstein
Tichučko a bez bolesti,
tak, jak se duše loučí s tělem...
pohladils mé ztuhlé prsty
jenž svírali klíč k naši cele.
Povznesena nad bolestí
už nepřipouští dohady!
( to mělo být naše štěstí...!)
Láska jen na dva západy....?
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (0)