cesta?
Anotace: ježiš to je bolest........
upachtěná sláva
ruka cestu ukazuje
vše co smysl dává
podmínečně proměňuje
smysly cest skryté
odplouvám v snění
cestou je víra
rozcestí je v bdění
chybí rukám síla
scvrknutá v přítmí
ponořená mlžným splínem
hledám cestu cest
nad rozlitým,břitkým vínem.
Komentáře (3)
Komentujících (3)