Od stmívání do svítání
Anotace: při krásné hudbě
Když závoj noci skryje nás
a šero těla pohltí,
já slyším šeptat z ticha hlas
jak křídel ptáčka mávnutí
Když prstoklad Tvůj rozehraje
smysly moje nedočkavé
až k samému zpívání
Podívej...
je svítání
Komentáře (3)
Komentujících (3)