Alexis IV.
Anotace: Cesta za ní přes Karpaty.
Sbírka:
Alexis
Po hlavě jsem
vržený do ledové vody
je to můj trest
z minulého života
mráz kolem mě tančí
panství získává
mávnutím ruky
tobě se mění srdce
ztrácí barvu
v mrazu
cítím to
topím se
v myšlenkách na tebe
tu dálku
chtěl bych překonat
hory co nade mnou
jak obři vypadají
dávné legendy
ze slovanských pověstí
Přečteno 464x
Tipy 26
Poslední tipující: Aren, Stoneman, Sýkorka07, ziriant, Bíša, Lenullinka, 6thSun, labuť, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)