Zmatení
Jak vypsat se z pocitů mám,
když vše je v mlze zahalené?
Pocit důvěry ve stínech hledám,
nechci přijít o naděje...
Toužím ti toho tolik říct.
Však odvahu vždy ztrácím….
Proč dálka a mé prokletí,
dělí naše světy?
Chci být po tvém boku
a jít stejným krokem.
Být tvou múzou divokou
a ty mým temným pánem.
Ale copak mohu?
Raději bych měla zapomenout,
stát se jen myšlenkou toulavou.
Musím pokušení odolat,
Pandořinu skříňku neodemknout…
Přečteno 475x
Tipy 13
Poslední tipující: Anjesis, susana načeva, Isquieasuus, Mraveneček, Pythonissa__, Alien.v.v.s., Vlk v rouše
Komentáře (3)
Komentujících (3)