Plachetnička
Anotace: Jen tak s láskou o závod
Občas má sladká snění
občas se v touhu změní
a vlnku po vlnce hříšnou se stává
plachetnička vrtošivá...
Se sluncem na přídi
divoce ujíždí
do dálek vysněných
na mapách ztracených...
Komentáře (1)
Komentujících (1)