Chci, ale...
Máš tak krásné štíhlé boky,
s přibývajícími roky.
Tvůj polibek nejde ustát,
nemohlo by to tak zůstat?
Ty máš tu nejhezčí tvář,
a nad ní máš svatozář.
Tvá krása předčí Vesnu,
škoda, že tě mám jen ve snu.
Chci říct jen jednu větu,
buď v sedě nebo v letu.
Miluji tě, chci ti říct,
že mi prosím vyjdeš vstříc.
Komentáře (0)