Anotace: prázdno uvnitř, jsem vypuštěný fotbalový míč.. chtěl jsem říct pár slov..jenže ty jsi pryč
snů a dnů není kýč - jen nadužívaný gramatický rým
formu bych sice taky dopilovala ale docela se mi to líbí :o)
05.01.2010 23:48:00 | hanele m.
Mně se to náhodou líbí, i přes ty kýčovité verše a špatný rytmus..Beztak sem lidi píšou, aby se vykecali ze svých pocitů, a aby si tak ulevili a měli možnost být pochopeni jinými, kteří ty básně pak čtou a přitom je to celé inkognito.Pro mě to typ je ;o)
20.12.2009 22:04:00 | Michelll
co se tyce me lidske stranky,tak ta rika, ze vsechno spatny jednou prejde..
To co rika me basnicke ja uz neni tak prijemne... spatny rytmus basne, zmenila bych formu a nektere rymy jsou hrozne kycovite.. napr. snu- dnu...
tot vse.
20.12.2009 21:46:00 | saddova