Sklenka vína
Anotace: Nalejme si čistého vína,mizí s ním vina...
Nalej si sklenku vína,
ztrácí se v něm vina.
A k tomu sklenku bolehlavu,
za svou padlou slávu.
Pij za ženy a za muže,
možná ti alespon jedna pomůže.
Napij se však s rozvahou,
nezvedají se ti,co špatnou vyberou.
Důkladně vše zvaž,
po poslední kapce není cesty zpět,
nezapomínej s kým to hráš,
nezapomen na lásky květ.
Přečteno 462x
Tipy 14
Poslední tipující: Rootness, susana načeva, Holis, Psavec, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, vojtaz, LeeF, Ayaka Midoriko
Komentáře (2)
Komentujících (2)