Ve tmě
Anotace: muj prvni a zatim i posledni vytvor o lasce..s chuti do kritiky:-)
Ve tmě se má duše rozkládá, ve tmě se mé srdce rozlévá, ve tmě se mé sny vyplní a mě náhle klid obklopí, ve tmě tě má duše nalezne, ve tmě se mé srdce tvé krve nadechne, ve tmě uzřím tebe a dostanu se do nebe, ve tmě slyším tvůj hlas,ve tmě vidím tvou zář, ve tmě cítím tvůj dech, ve tmě hladím tě po vlasech, náhle je svítání a můj sen v prach se promění, nenávidím den, nesnáším svítání, uzavřu se do sebe,oslepnu pro tebe...
Přečteno 410x
Tipy 31
Poslední tipující: Barci, Beepat, 666.yorick, Holis, Jiná, ilona, Vlčák z hor, PPetrushka, susana načeva, Churry, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)