Láska...
Anotace: Toto dílko opět není moje,ale posílá mi je někdo,kdo je o těchto slovech přesvědčen.
když ty býváš Sedmispáč
já pak Nespalena
co pláč hltá
sama nahá neobutá
dny a noci v spirálách
divoce se kroutí
a z proutí košíky rozvážejí
všechna přání světa
Nezakletá
další z jmen
když ty býváš uvězněn
kouzlem v modré krvi
prvý... nebo poslední
čísla nezaváží
tak se rozhlédni
pálím svíce
Zoufalice s láskou po nádražích
kroky měřím nástupiště
hýčkám každé možné příště
snad a třeba
a návrat
krájet chleba správným tahem
s blahem spávat
a štěstí a blízkostí
hladí mě stín
nevadí... vadí?
odevzdat tak jméno Beznadějná
pro neslučitelnost s realitou
nebýt nikdy nikomu Skrytou
jsou i krásná jména
něhy plná, přítulná
znáš je? neznáš?
dej mi jméno Čtyřstrunná
a zahraj na mne
dávné tóny
až noc se zláme
zpod záclony vyhnaná
pokřti mě a šeptej všechna jména má
Komentáře (0)