Chtěl bych.....
Anotace: Stačí si toto dílko přečíst a hned víte,na čem jste.
Chtěl bych se svěřit do Tvých něžných dlaní,prosim z celého srdce vyslyš mé přání.Mé oči touží po Tobě,mé srdíčko jásá,když ví,že blízké je Tobě..
Přečteno 594x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
Komentáře (1)
Komentujících (1)