Poprvé
Poprvé
Když jsem tě potkal poprvé
Smekl jsem čepicí
Měla jsi úsměv zářící
a oči mandlové
Když jsem tě políbil poprvé
Čepice se mi sny naplnila po okraj
Ze světa byl náhle ráj
a všude byli květy májové
Když jsem tě miloval poprvé
Vstoupil jsem do nebe
Tam budu čekat na tebe
až umřu poprvé
Přečteno 406x
Tipy 17
Poslední tipující: Antares, Pevya, Zasr. romantik, Holis, janewe, hašlerka, Psavec, labuť, Zefi, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)