Ponížená
Anotace: zpověď, umřímnost k sobě
jak hloupě se cítím
že miluji a milovala jsem
že vidím jaký máš soucit
s tím blázenm
kým stále jsem
blázen či klaun
ve světle pocitů
které otevřela jsem světu
né bojím se
posměchu
i tvého odmítavého hlasu
toužím po obětí
když hrdost si sebou nesu
jako krk po gilotině sťatý
nic nebude
hrdost ve sněhu vláčím
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)