Láska a svoboda
Po lásce toužím
a přec mám z ní strach.
Láska je překrásná,
jenže je vrah.
Zabije svobodu
jeho i moji.
Chci se jí zeptat,
zda ji to bolí...
Tuším, co odpoví:
"Jistě, že ne!
Když dva jsou jeden,
to je tak nádherné!"
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, PANGÁSIUS, Bereniké
Komentáře (0)