Kousky lásky
Anotace: Láska jak neúprosná gilotina však místo hlav jen srdce stíná
Sbírka:
Zpovědi
Kousky lásky
sebrané ze tvých řas
podivné chvění
a nekončící čas
když vyčerpáni tichem
láskou
i předposledním vzlykem
po střechách
zbořených katedrál
v Tobě
zas bloudím sám
rozhoupej zvony půlnočních stesků
bodni
rychlostí blesků
duši roztrhej na kusy
až mě tvá ústa udusí
na sebe
namaluj krví
nebyl jsem poslední
budu snad
prvý
setni mi hlavu
duši si nech
budu jen stopa
v lesku tvých střech
Přečteno 581x
Tipy 46
Poslední tipující: Nussichoco, Bíša, Tanzania, floreciente, strawbery, Markéta G., zelená víla, Veru, had, Holis, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)