Jsem, Jsi
Anotace: výkřik, který nikdo neslyšel
Jsem výkřik, který nikdo neslyšel
jsi bolestí, jež tříští moji duši
jsem pozvánkou, na kterou nikdo nepřišel
jsi slibem, který jsem se zavázala neporušit.
Jsem holou větou v moři jinotajů
jsi světlo chráněné sklíčky lucerny
jsem moře, které nevejde se do okrajů
jsi záblesk minulosti, víc než důvěrný.
Jsem hvězdářkou, co bez Tebe by hvězdy nespařila
jsi střípkem krásy, který srdce zranil do krve
jsem tou, co nikomu nikdy nepatřila
a Ty tou, která mi poprvé
tohle vyvrátila …
Přečteno 527x
Tipy 24
Poslední tipující: Bíša, susana načeva, Patěnka, Clarissa, Trinity666, Zefi, akneliam, Holis, hašlerka, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)