krásný...tvá básen ve mě probouzí znovu pocity, které jsem zahrabala hluboko do nevědomí:-( bohužel špatně
21.12.2009 17:25:00 | Bereniké
Člověk se narodil silný k budování statků hmotných i nehmotných. Ty, co jsme již jednou měli a o něž jsme přišli, se nám jistě, zůstal-li nám dostatek potřebných zdrojů a sil, podaří vybudovat znova. Ty materiální zpravidla ještě kvalitnější. Ovšem i duševní a tělesné přízně určitě nejednou vykvetou...
Chce to víru, čas, trpělivost a jít tomu zlehounka naproti, jakkoliv to jen bude možné... Držím palce.
21.12.2009 15:47:00 | Špáďa