Vůně
Anotace: ...procházka v zimě...
Sbírka:
Čekání
Sedmikráska rozkvetla
Ze sněhové vločky,
Padající z nebes,
A ve vlasech zazářila
Zhasínající hvězda.
Do země otiskla se
Vzpomínka,
Která právě prošla kolem
A projela celým tělem
Jako vlna paprsků,
Dávajících teplo.
Nitkami vánku
Proplula světluška,
Co přinesla jedinečný vzkaz
A Tvá vůně
Probudila plamínek,
Který zahnal krutý mráz.
Přečteno 506x
Tipy 5
Poslední tipující: Labanda, Maro Deives, susana načeva, toulavá naděje
Komentáře (2)
Komentujících (2)