De-tonace
Anotace: ...povstaneš z ruin...
Pod víčky uvězněn
žiješ v mé naději
Jsi stínem - snem
vzduchovou vlnou
v přívěji
Tvou kobkou je
má touha věřit
Tiché výkřiky do tmy
a energetické dotýkání
...za zdmi mé naděje
v divokém usínání
Zas začíná se šeřit
Rozbij mou naději!
(Slečno,
kašlu na nebezpečno!
Řekněte jak, jak?)
Rozbij ji tím,
že změníš nám ji ve skutečno
Čas pádí vpřed
Naděje touhy svádějí
Rozbij mou naději
rozbij mou naději!
Přečteno 494x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, TetaKazi, enigman, Bíša, susana načeva, Lioness, zelená víla, jedam, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)