Pro krále Miroslava
Anotace: prostě mi hrabe z lásky..co už :o))
Mé polibky jak vojska táhnou
těch byla vystřelena celá salva
tu k nebí letí, pak si na dno sáhnou
vstříc pootevřeným rtům krále Miroslava
Ten v hloubi mého srdce trůní
jedna ruka jablko, druhá žezlo svírá
pod údery jeho lásky mé srdce nespoutaně duní
však ze všech lásek je tahle ta, na niž se neumírá
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus, PANGÁSIUS
Komentáře (0)