Simísku... úplně, do puntiku já tenhle pocit znám a ta slůvka slýchávám denně. Pohlazení a polibků se nenasytím, mazlení a milování, ač někdo řekl by, že může být povinnost, či stereotyp... ne ne, je to pokaždé něco nového a krásného a to již... několik let :o) :o* a to nepočítám, když člověk chce a snaží se o miminko... chichí... krásné, úžasné!!!
27.12.2009 10:13:00 | NikitaNikaT.