Chtěl jsem to slovně odpálit jako na baseballu: výborně, Bejby, vykašli se na anděly, jsou tam nahoře přibitý, to je jen bubububu na "ovečky", aby byly hodný, ale tady na Tebe čeká čistokrevnej vlk a Ty nic, jenže to by mne hned nějakej dobrák tady dal kázání, že takhle jako ne, že jsem moc familiární, no tak tam prsknu děvče aspoň stéčko, jako, že se mi to od Tebe líbilo...
23.12.2009 00:25:00 | rybí prdy