Tik tak
Anotace: ták už jen 8 dní
Tvá láska ke mně odešla
stejně jako dnes odešel sníh
u něhož jsem si alespoň jistý
že byl pravý.
Opravdu jsem ho viděl
fakt jsem si na něj šáhl !
mrazil mě a bolelo to
stejně jako teď ty.
Poslední dny nám odtikávají
a s novým rokem
mi přijde nový život
který bez Tebe budu mít.
Přečteno 355x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, labuť, susana načeva, Holis, Psavec, Zefi, Květka Š., hašlerka, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)