Anotace: Nad Brněnskou kryptou, kde jsou uloženy ostatky mnichů, je nápis: "Tím čím jste, jsme byli i my, tím čím jsme, budete i vy." Jsou pouze dvě věci, které se silně dotknou člověka, láska a smrt.
Ten let je krásný, to mnozí znají,
pak s rozbitou hubou na zemi naříkají!
ST!
28.12.2009 10:35:00 | Zasr. romantik