Dotyky
Dotyk ruky, pohlazení,
nic lepšího na světě není.
Od maminky, od přítele, od lásky,
je to jako chodit mezi oblázky.
Když se prsty propletou,
jsme si stokrát blíž,
letím vzhůru s kometou
pak zas klesám níž.
Dotyk ruky - projev citu ,
je to jako refrén hitu.
Je to jako stránka knížky,
jako chmíří pampelišky.
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: rozkap, susana načeva
Komentáře (3)
Komentujících (3)