to ROMAN LOHNERT:'
:-D:-D
A k té básni: Jo, tenhle pocit bývá někdy ubíjející, ale hochu, ženskejch jako květ je tolik, že je to až zarážející...:-)
23.12.2009 15:37:00 | Uhel pohledu
Dám Ti bod, za to, že Jsi nakousl koláč jménem POEZIE. O jak velkou výseč z toho koláče se budeš prát, ukáže čas...
23.12.2009 14:32:00 | rybí prdy
Jestli si u toho nemusíš z toho vodopádu slov převlékat pyžamo, tak je to skvělé, mně tam šokuje po dvaceti letech manželství, jak říkáš hovoříme stále spolu, kdybys to nahradil dohadujeme se stále spolu, ale jen houšť růžové brýle jsou potřeba - lidstvo by jinak vymřelo...
23.12.2009 14:30:00 | rybí prdy