Jako kocovina

Jako kocovina

Anotace: Stalo se to,je to už delší dobu,ale tenkrát mě to mrzelo,než jsem pochopil ...

Utržené ucho od džbánu,
hodiny bez ručiček tikají.
Mlha jako mlíko po ránu,
ze stromu listy padají.

Bez knotu vyhaslá svíce,
sklenky od vína,na jedné růž.
Pohozené střevíce,
do chleba zarytý nůž.

Nahá žena v ložnici
za polštářem tulipán.
Prázdná váza na polici
na stolku marcipán.

Kabát pod věšákem
v zámku zlomený klíč,
rozbité zrcadlo nad botníkem,
ta žena co tu byla,je pryč.
Autor Orotron, 23.12.2009
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: tmavovlaska93, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné....:-))

23.12.2009 17:50:00 | Boudicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí