Ta je krásná... Úplně vystihuje i moje pocity... Děkuju za úžasné vyjádření ;)
25.12.2009 17:51:00 | Ariella13
Simísku... velmi Ti rozumím a nevím, co jinčího řéct, než snad jen pár slůvek...
Kouzlo Vánoc
není jen o drácích,
když člověk miluje
létá přece v oblacích...
Krásné Vánoce,
to je dar od srce,
třebas jen úsměv,
pohlazení, vánoční zpěv...
Pohoda a klid, mír,
když vykoukneš z okna,
jsi v objetí svého miláčka,
to je prostě k nezaplacení....
Přeju Ti hodně štěstí,
ať nadeš v životě vše,
po čem jen toužíš,
co chceš, co si přeješ.
Buď vždy šťastná, buď svá
a hlavně tady s námi,
když přinde smutek, bolest,
zde nandeš pochopení, náruč...
Do Nového roku vyndi správnou nohou,
nezáleží na tem, jestlik sama, bo s někým,
ať se Ti podaří všecko, čeho chceš dosáhnout,
Tvé cíle jsou Ti zas o krok blíž a blíž...
NN
24.12.2009 14:19:00 | NikitaNikaT.