Prosím tě, Marilyn
Takže ty už víš, jak chutná nebe
a vůbec se ti nestejská?
Po nás, po smíchu, po pláči,
po vzteku, po smrti....?
Každej den pátrám v oblacích
a oni říkaj, že jsem jen lenoch a povaleč,
a doufám, že znovu uvidím
Tvoje vlasy, tvoje nadejchaný šaty a tvoje oči
co plakaly jen v dešti
a usychaly v slunci
Prosím tě
ještě jednou
Marilyn
Monroe,
vrať se a zůstaň.
Komentáře (0)