láska bolí i o vánocích
Anotace: nevěděl jsem jak to pojmenovat
přišel čas přání
slibů a štěstí
pro mnohé i lásky
ale ne ó ne
stýská se mi
mám plakat?
nebo se radovat?
miluji tu bolest
nechci aby to přešlo
díky ní na tebe pořád myslím
a i když už je konec naprostý
mám radost
konečně jsem si uvědomil
že i když už hůl nad námi jsem zlomil
bylo to krásný
nezbývá než děkovat
a říct že dál tě budu milovat
přeji ti všechen čas tvého života
přeji ti aby jsi ho neprožila
nýbrž užila
ať už se mnou nebo beze mne
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Lylča
Komentáře (0)