Načatá myšlenka
Já zabalená v hadrech
prosím o lásku.
Šedivá jak princezna
v kožíšku z myších ocásků.
Stojím a čekám plná naděje
a na srdci jen stín a závěje.
Já oblečená v šatech
z lučních květů.
Jsem tanečnicí, loutkou
z kabaretu.
Bloumám a toužím, toužím nejvíce
a prosím tě o kousek krajíce.
Mé šaty samá díra, záplata
a přesto jsem tak šťastná, bohatá.
Netoužím po lesku ze zlata,
jsem pokorná a též paličatá.
Načatá v očekávání,
jsme dva a zamilovaní.
Přečteno 371x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, hašlerka, Mbonita, labuť, mírně kousavý králík, 6thSun, zenge, Agniezka, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)