Dáreček
Anotace: Všem pěkné Vánocééééé!
:o))
Tak jakpak Ti dopadla nadílka?
Byla jsi hodná kočička
anebo zlobivá holčička?
Poznáš to podle dárků!
Hodní dostanou vůně a parádu,
zlobiví jen pikslu párků.
(Čeníšku, čeníšku, chtěl bych Tě mít v pelíšku!)
*
Nevíš, jak dopadla nadílka?
Pusinky od mého andílka
byly tím nejdražším dárečkem.
Andílek s šikovným párečkem,
co mi tu veršuje, lumpačí,
to je můj dáreček nejdražší.
(Miluju Tě jako veverka z Doby ledové svůj oříšek,
snad se mi neproměníš v popcorn, nechoď moc ke kamnům!)
:o))
Přečteno 469x
Tipy 22
Poslední tipující: ilona, Kapka, Bíša, Holis, Psavec, hašlerka, Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Zpátky, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)