Vyznání lásky.
Anotace: Bohužel,ani toto dílko není z mé vlastní tvorby,což mě velmi mrzí.
V hluboko v mém srdci,v tom nejtajnějším koutku,je průzračná studanka v níž voda je tak čistá jako to,co k Tobě cítím a v její hladině rovné a hladké jako zrcadlo a ničím nezčeřené zřím jen jednu tvář tu tvář,co vídám vždy,když jdu spát,Tvou tvář,co ráda bych vídala po svém boku,až do konce své pouti tímto světem.....
Komentáře (0)